Miraj. (Copyright Alexandru Balogh)

vineri, 27 iulie 2012

Ungureanu "Fiti ungurenii mei!!!" Livache

"Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat că actualul preşedinte interimar, Crin Antonescu, a înţeles că nu poate câştiga la următoarele alegeri pentru funcţia de şef al statului în faţa lui Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Iniţiativei Civice de Centru Dreapta.

"Păi Ungureanu o să îi bată de o să îi snopească! Crin Antonescu a înţeles deja că nu mai poate câştiga în faţa lui Ungureanu. S-ar putea să apară altcineva, dar Ungureanu o să îi bată", a susţinut Băsescu.

De asemenea, el a mai arătat că faptul că Ungureanu stă bine în sondaje i-a determinat pe "oamenii USL" să se gândească să îi facă acestuia "înscenări" pentru a-i eroda credibilitatea."

Cat de tare e asta!!??? Ungurenii mei, puteti dormi linistiti, musiu Ungureanu sta bine in sondaje, iar la eventualele alegeri prezidentiale se va transforma in pitbull, va rupe tot. Ar fi cea mai tare metamorfozare din istoria lumii de la maimuta la roboti: Ungureanu transformat din "livache" in pitbull. Ce inscenare mai mare poate sa-i faca USL decat i-a facut Basescu, atunci cand l-a numit premier, asezandu-l in randul celor numiti generic "livache": Negoita, Boc I-Boc V, Ungureanu. Frumoasa panoplie, monsher. Din punctul meu de vedere, Don Ungureanu s-a descalificat de unul singur inca din preliminarii, cand a acceptat postul de premier in locul lui Boc. Caci ce poate fi mai penibil decat sa fii numit de Basescu, sustinut de PDL, ca un alter-ego al lui Boc. Dovada ... cele 78 de zile cat a fost premier. Unii oameni nu vorbeste cu tine, altii nu uita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu