Miraj. (Copyright Alexandru Balogh)

joi, 26 iulie 2012

Sa radem de Basescu

Am scos cateva citate din declaratiile lui Basescu din ultimele zile. E chiar hilar cum se incurca in propriile ganduri si cum fara sa stie spune tocmai ce nu ar vrea sa spuna.Hai sa radem impreuna de el.

"- Eu n-am cerut nicio vilă, mai ales că aflu despre această vilă că în 2010 au început lucrările la ea. Când se lucra la ea, eu abia fusesem reales." chiar asa, de unde sa stie saracul de vila ca doar abia fusese reales. De parca venea de pe Marte, ii era imposibil sa stie si n-avea cum sa faca singur cerere pentru vila Dante.


"Se si adeveresc instructiunile date de PSD ca pe parcursul zilei să se introducă pachete de cate 10 voturi in urne. Arată că acest risc există, Miza fraudei ar fi atingerea pragului de validare, nu votul." Pai daca esti convins domnule Basescu ca si in cazul in care cele 10 voturi ar fi bagate in urna din partea PDL pentru sustinerea ta, ce mai cauti in lupta asta? De ce nu-ti dai simplu demisia? Ai dreptate, nu de vot e problema pe 29 iulie, esti ca demis, pragul e lupta. Rusine monsher.


"Eu dacă aş fi BEC, pe această informatie publică deja, legată de instructiunile PSD, aş lua nişte măsuri: unde nu corespunde numărul de cetăţeni in listă cu numărul de voturi pe care le găsim in urnă, se anulează toate voturile din sectia de votare". Eh, iara votul bata-l vina. Iti simti cutitul la os? Lasa, nu-i nimic, multi au murit pe bune in tara asta ca urmare a botjocurilor din partea ta sau celor sustinuti de tine.

In locul tau m-as abtine sa mai spun ceva domnule presedinte, ca in ultima vreme scoti prostii pe gura pe banda rulanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu