Miraj. (Copyright Alexandru Balogh)

vineri, 27 iulie 2012

Europarlamentarii PPE vor dictatura. DEMISIA!!!!!!

Imediat dupa suspendarea lui Basescu multi europarlamentari PPE au sarit ca arsi: e incalcata democratia in Romania. Am scris atunci o scrisoare deschisa europarlamentarilor europeni, publicata ulterior si pe blog http://oyama-carpediem.blogspot.ro/2012/07/scrisoare-deschisa-parlamentului.html prin care ceream nici mai mult nici mai putin decat asumarea politica a faptului ca au sustinut, intr-un fel sau altul, o autocratie in Romania. Atrageam de asemenea atentia asupra faptului ca europarlamentarii PPE se pronunta impotriva poporului roman si le ceream demisia de onoare pentru toate aceste lucruri. Am auzit voci care pe urma spuneau, vai saracii de ei au fost dezinformati. Prostii. Imi spune mie cineva ca madam Merkel nu stia ce mama dracului se petrece in Romania, ca Germania nu are ambasada in Romania. Hai sa fim seriosi. Dar am zis ... fie, treaca de la noi. Saracii de ei, sunt dezinformati, sunt prea prosti ca sa stie saracii, atat ei cat si tot aparatul de stat care e platit sa-i tina la curent si cu ultima ragaiala sau hahaiala basesciana.
Dar daca noi am acceptat faptul ca ei sunt prosti, asa ... de dragul diplomatiei, parca totusi asta nu le da dreptul sa ne considere egalii lor in prostie, noi fiind cu 3 minute mai destepti decat ne cred ei. Dupa ce ne-au bagat pe gat si porcaria aia cu cvorum de 50% plus unu, adica ne-au cerut sa venit la vot 60% din populatie dupa ultimele date ale recensamantului, si au oferit posibilitatea lui Basescu de a ramane la carma tarii prin NEPREZENTARE, prin BOICOTUL PDL (cat de democratica e treaba asta stimati europarlamentari PPE????), tot nu se cumintesc.
Avem parte zilele acestea dupa cum era si normal, totusi ochii Europei sunt pe noi, de cateva declaratii. Din partea socialistilor si democratilor, domnul Swoboda. "România este în faţa unei decizii importante. Cetăţenii ţării trebuie să decidă dacă trebuie organizate noi alegeri prezidenţiale sau preşedintele suspendat Traian Băsescu să revină la postul său. O decizie clară şi majoritară din partea votanţilor români va ajuta la încetarea actualelor certuri şi dispute politice. Democraţia se bazează pe participarea populară şi prin urmare este crucial ca românii să participe la referendumul de duminică şi să îşi exprime opţiunea", arată Swoboda într-o declaraţie remisă, joi, agenţiei Mediafax.
De cealalta parte, avem pana si in ultimele zile declaratii membrilor PPE, interesant cum majoritatea sunt din zona germana totusi, din ce in ce mai naucitoare. Dupa tupeul celor 11 puncte ale lui Barosso, Miss Redding e ingrijorata ca "nu s-a mai intamplat nimic nou" in ultimele zile. Te inseli madam, s-au intamplat multe: de exemplu romanii au devenit mai atenti la ce se intampla prin Europa si ati reusit sa cresteti simtitor in Romania intr-un timp record numarul euroscepticilor.
Culmea tupeului totusi o reprezinta declaratia europarlamentarului Markus Werber (ghiciti din ce tara e!) care spune cu subiect si predicat ca "Traian Basescu trebuie sa ramana la putere, indiferent de rezultatul referendumului din 29 iulie". Cat de nesimtit trebuie sa fii sa spui asa ceva? Intr-o tara democrata, intr-o europa democrata, monsher Werber ne spune ca indiferent ce voteaza poporul, da-o dracu de democratie, Basescu trebuie sa ramana presedinte. IN CALITATE DE CETATEAN EUROPEAN, CER DEMISIA DOMNULUI WERBER. RUSHINE! RUSHINE! RUSHINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu