Miraj. (Copyright Alexandru Balogh)

vineri, 27 iulie 2012

Raed Arafat premiat de SUA. "Ghici ghicitoarea mea"

Medicul Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a fost desemnat, la Congresul internaţional de la Dublin, membru de onoare al Academiei Americane de Medicină de Urgenţă, pentru sprijinul acordat la dezvoltarea acestui sistem primind şi premiul pentru leadership.

Congresul internaţional pentru Medicina de Urgenţă a fost organizat în acest an la Dublin, în Irlanda.

La acest congres, medicul Raed Arafat a primit premiul de leadership în medicina de urgenţă, el devenind, totodată, şi membru de onoare al Academiei Americane de Medicină de Urgenţă.

In primul rand, felicitari! Acest premiu nu face decat sa recunoasca meritele si nenumaratele eforturi depuse de domnul Arafat in formarea unui sistem performant de medicina de urgenta intr-o tara in care sistemul sanitar se degradeaza din ce in ce mai mult. Felicitari si multe multumiri domnule Arafat.

Pe de alta parte nu ma pot abtine sa nu intreb: "Dacă are o altă poziție decât ministrul, ori pleacă ministrul, ori pleacă secretarul de stat. Cine credeţi că o să plece?. Ghici, ghicitoarea mea!”. Acum, dati-mi va rog voie sa reinterpretez si sa citesc putin intr-o alta nota. "Dacă are o altă poziție decât presedintele, ori pleacă presedintele, ori pleacă secretarul de stat. Cine credeţi că o să plece?. Ghici, ghicitoarea mea!”. Ar fi de bun simt macar o demisie de onoare, in cazul in care am avea un presedinte care ar sti macar un pic ce e aia onoare. Motivul e simplu: "secretarul de stat" a primit o recunoastere mondiala pentru eforturile depuse. Nu-i vorba, si Basescu are o recnoastere mondiala pentru eforturile depuse intru pastrarea scaunului prezidential cu orice pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu