Miraj. (Copyright Alexandru Balogh)

vineri, 4 decembrie 2009

Neculaiciuc si FBI, sau cum sa-i prostim pe prosti

Dandu-ma pe net mai aflu cu stupoare ca unii au indoieli in ceea ce priveste bluff-ul cu arestarea lui Neculaiciuc si Popa. Fratilor, e cusuta cu ata alba, as putea pune chiar pariu ca Neculaiciuc nu a fost niciodata arestat, a fost doar un avertisment de genul "Aveti grija ce vorbiti si ce faceti, ca eu sunt unul din cei care stiu unde se afla Neculaiciuc si in caz de ceva pot face sa fie arestat si adus in tara sa depuna marturie", adica ... santaj. In acest caz tind sa cred ca de ordin politic.
Siguranta asta vine chiar din anuntul dat: FBI l-a arestat pe Neculaiciuc in Florida pentru ca statea ilegal pe teritoriul USA. Fratilor, in primul si in primul rand FBI nu se ocupa cu arestarea ilegalilor pe teritoriul US. De asta se ocupa alte institutii, cum ar fi Immigration. In al doilea rand in America sunt, dupa estimarile de acu 4 ani, in jur de 20-25 milioane de ilegali. De atunci au mai venit, as spune ca sunt peste 30 de milioane de ilegali in America la ora actuala. De ce l-ar fi ales din toti astia tocmai pe Neculaiciuc, care mai adusese si ceva cascaval cu el si investise intru propasirea US? Eu am stat 4 ani in America ilegal, nu m-a intrebat nimeni nimic, ba chiar mi-am facut buletin si permis de conducere american.
Acu, ori monsher Neculaiciuc facuse ceva ilegal si atunci stirea e falsa, pentru ca el nu a fost arestat pentru ca statea ilegal, ci pentru ca ... nu-si platise taxele de exemplu, caz in care il aresta IRS si nu FBI, deci tot nu pusca, anyway, facuse ceva. Ori a fost arestat la cererea expresa a statului roman, adica Base???, desi sunt atatia altii pe care ii cauta romanii si care stau bine merci in America fara sa se atinga nimeni de ei, deci cererea de arestare a fost facuta pentru a pune bete in roate vreunui candidat la presedintie, Geoana, candidatul PSD???. Ori el nu a fost arestat niciodata, ci, asa cum spuneam, a fost doar un avertisment pentru cineva din tara. Cel mai plauzibil de vreme ce de atunci nu am mai auzit nimic de el.
In aceeasi situatie cred ca ne aflam si acum cand vuieste presa despre arestarea lui Popa, mana dreapta al lui Vantu. Cainii latra, caravana trece, presa vuieste 3 zile dupa care se lasa tacerea, insa vizatul, Vantu??, intelege mesajul si o lasa moarta. Caz care ar explica oarecum vizita lui Geoana de la miezul noptii. Sigur, imprudent din partea lui, dar ... necunoscute sunt caile Domnului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu